2018. október 30., kedd

Nőszirom Nyílt nap

Női life coach csapatunk közel fél éves munkájának megkoronázása lesz a vasárnapi nyílt nap - az újrakezdés jegyében. A helyszínt a Harmónia Palota biztosítja, ahol három (egy nagy és kettő kisebb) teremben zajlanak majd a programok november 4-én reggeltől estig. 
Amikor májusban kipattant a fejemből az ötlet, hogy a nők megsegítésére összeszedem a magyar női life coach-okat, álmodni sem mertem volna, hogy ez lesz belőle. Akkor frissen végzett life coach-ként csak annyi volt a célom, hogy szülessen meg valamiféle összefogás. 
A nevünk Nőszirom lett, ami kifejezi nőiességünket, sokféleségünket, és a közös célért végzett tetteket is. Mottónk: Tudásunkat és sokszínűségünket egyesítve hozzájárulunk a női lét örömteli megéléséhez
Jelenleg több mint ötvenen vannak a szakmai csoportunkban, ebből kb. 15 fő a kemény mag. Létrehoztunk egy fb-oldalt (https://www.facebook.com/noszirom.noicoachok/?modal=admin_todo_tour) és egy fb-csoportot is Nőszirom klub néven. (https://www.facebook.com/groups/313725886044739/ )
Egyedül képtelen lennék ezt csinálni, ez kőkemény csapatmunka. Mindenki derekasan kiveszi a részét a feladatokból. Havonta találkozunk személyesen Budapesten, hetente tartunk online audio-chat-et, de persze napi szinten tartjuk egymással a kapcsolatot a fb-on. 
És amin hat hónapja dolgoztunk, annak az első igazi gyümölcse beérett. Nyílt Napot tartunk!!! Ennek főpróbája volt az augusztusi szakmai napunk, ami olyan sikeres volt, hogy úgy éreztük, kitárhatjuk végre a kapukat a nagyközönség felé. 
Központi témánk az újjászületés, amihez azt a jelképet találtuk meg, amikor a bábból pillangó lesz. 
14 tagunk lesz jelen, plusz Judit, aki sajnos nem tud Angliából hazarepülni, de lélekben velünk tart. A virtuális térből ad elő Viki, aki Kanadában él. Orsi szerencsére haza tud utazni
Németországból, és erősíti az előadók csapatát. Előad még Aranka, Brigi, Nóra, Petra és Kriszta. Petra tesztet értékel, Kriszta asztrológiai elemzést ad. Timi masszíroz, Klári Access kezelést ad és workshopot tart, Edina hangfürdőzik. Lehetőség van a coaching különböző válfajait a gyakorlatban is kipróbálni: csoportos (Ritával), párkapcsolati (Anita), egyéni (Brigi, Aranka, Andi, Orsi), illetve art coaching (Aranka). 
Én pedig női táncot fogok tartani illetve interaktív beszélgető-kört a női szerepekről és életszakaszokról.
Tarts velünk te is! Várunk!
https://www.facebook.com/events/687683584937512/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése