2019. január 10., csütörtök

Nőszirom klub - virtuálisból valóságos


A facebook-on pár hónappal ezelőtt (nem sokkal a Nőszirom oldal után) elindítottunk egy virtuális női klubot. Itt különböző kérdéseket teszünk fel a klubtagoknak, szavazásokat csinálunk, véleményeket várunk bizonyos témákban.
Eljött az idő, hogy mindezt már a való világban is megtegyük. Virtuálisból valóságossá változik a Nőszirom klub!
Itt végre lehetőség lesz arra, hogy a klub tagjai személyesen is találkozhassanak, és szemtől szemben beszélgessenek el velünk, női life coach-okkal különböző témákról. Minden hónap kapott legalább kettő központi témát. Most ezekből mazsolázgatok nektek:
Az újév tervezése, női szerepek és életszakaszok, testi megújulás, térrendezés, önmegvalósítás és siker, szülés és születés, intimitás és szenvedély, megrekedés és továbblépés, rend és tudatosság, szeretetnyelvek, stressz-kezelés, önkifejezés, sors és spiritualitás, múlt-összegzés és jövőkép-alkotás, családi gyökerek – gyerekkori minták, pénz és bőség…
Ugye felkeltette érdeklődésedet ez a gazdag programkínálat? Téged melyik vonz leginkább?
Ráadásul nemcsak Budapesten lesznek ilyen női körök, hanem vidéken, sőt, külföldön is.
Ha nyomon szeretnéd követni az eseményei dátumait és témáit, akkor látogass el a Nőszirom oldalra. A legelső női körünk január 26-án lesz, amelyre szeretettel várunk titeket! Ha szeretnéd tudni, mibe fogjál bele, hogy jó éved legyen, ott a helyed.
https://www.facebook.com/events/608188322970051/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése