2018. szeptember 1., szombat

Szakmai kontra Nyílt nap


A Nőszirom szakmai napja sikeresen zajlott le a múlt héten. Nagyon izgultam, hogyan fog történni mindaz, amire már annyira készültünk, de azt hiszem, mindannyian sikeresen vizsgáztunk.
A helyszínt a Lélekszíntér biztosította. Tízen voltunk jelen, és még négy női life coach követte online az eseményeket. Kamerával nemcsak közvetítették programjainkat, de rögzítették is, és fényképek is készültek az eseményről. Ezekkel a fotókkal illusztrálom ezt a bejegyzést.
Én megtartottam a szabad táncot, ami tényleg fergeteges volt, nemcsak saját érzésem, de a többiek visszajelzései szerint is. Arabos motívumok, törzsi tánc, indiános tombolás, volt itt minden.
Úgy érezzük, bátran belevághatunk abba, hogy a nagyközönség előtt is megmutathassuk magunkat. A november 3-4-i hétvégén Budapesten Nyílt Napot rendezünk, amikor is mi, női life coach-ok változatos programmal készülnek számotokra. A központi téma az újrakezdés, újjászületés lesz. Tudjátok: bábból pillangó lesz.
Ha átgondoljátok életeteket, vajon eddig hányszor és hány különböző területen kellett újrakezdenetek? Ugye, hogy hosszú a lista? Lehet, hogy épp most is újjászületés előtt álltok? Ebben igyekszünk mi segíteni nektek.
Előadásokat hallhattok a nőiesség, az anyaság, a külföldre költözés, új munkahely, vállalkozás, stb. témaköreiben.
Ti is úgy vagytok vele, hogy élitek a jeleneteket valahogyan és közben másfajta jövőről álmodoztok? Ti is dilemmáztok a kényelmes út illetve az új élet között? Ámítjátok magatokat azzal, hogy jó nektek a biztonságos langyos kaki, vagy bele mertek vágni az újrakezdésbe?
Tartunk csoportos coaching-ot is, és megismerkedhettek a tranzakcióanalítis módszerével is. Sőt, egyik előadónk online jelentkezik majd be külföldről.
Lesz meditáció, hangfürdő és masszázs, én pedig nektek is szabad táncot tartok az öt elem és a női erő jegyében.
Remélem, kedves olvasóim, felkeltettem érdeklődéseteket, és örömmel várjátok már ezt a napot. Bízom benne, hogy sokakkal találkozunk ott személyesen is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése