2018. augusztus 6., hétfő

Szakmai nap


A Nőszirom történetében nagy jelentőségű nap lesz az augusztus 25., ekkor fogjuk tartani ugyanis első zártkörű szakmai napunkat, ahol végre a gyakorlatban is bemutatkozhatunk egymásnak mint life coach-ok.
Ennek zajlik most az előkészítése ezerrel. Immáron a 3. személyes találkozón vagyunk túl, ebből kettőt a nagy melegre való tekintettel a Margitszigeten tartottunk, a szökőkút közelében. Elindult a facebook-oldalunk, lett egy logónk és egy mottónk, lépéseket tettünk az egyesületünk elindítása felé, gyűjtjük a helyszíneket, rendezvényeket, témákat és módszereket.
A szakmai napon mindenki kiválasztja a szívéhez legközelebb álló témát és módszert, és abból tart egy körülbelül fél órás bemutatót a többieknek. Minden life coach vezet valamilyen programot, miközben a csapat többi tagja aktívan részt vesz ezeken.
Egy kis ízelítő a programból:
Önbizalom turbózás worshop
Élet a komfortzónán kívül, önismereti kihívások
A nőiesség megőrzése az anyaság után (is)
Csoportos coaching Access eszközökkel vegyítve
Tranzakcióanalízis mint önismereti eszköz
Lesz meditáció és hangtálazás is, én pedig egy női energiás szabad tánccal készülök.
Az esemény nagy dobása az élő közvetítés lesz. Van nekünk ugyanis néhány olyan tagunk, aki távol él, nemcsak Budapesttől, de Magyarországtól is. Őket kamera segítségével fogjuk bevonni a történésekbe. Két célunk van ezzel. Egyrészt interaktív részvétel biztosítása, másrészt felvételek készítése, melyeket később a leendő honlapunkon, eseményeinken fogunk felhasználni.
Nagyon remélem, hogy sikeres lesz az esemény, és erre alapozva magabiztosan nyithatunk felétek az október 7-i nyílt napunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése